• Főoldal /
  • Átalánydíjas szolgáltatás keretében végzett tevékenységek

Átalánydíjas szolgáltatás keretében végzett tevékenységek

A több mint 15 év tapasztalatára támaszkodva rendszeresen tűz- és munkavédelmi bejárást, átvilágítást tartunk a megbízóink területén.

A helyszíni szemle során tapasztalt szabálytalanságot, a szükséges intézkedésre tett javaslatainkat helyszíni szemle után jegyzőkönyvben rögzítjük. A tűz,- és munkavédelmi bejárásokat általában havonta, negyedévente, félévente vagy akár évente végezzük, de külön megállapodásra felkészültek vagyunk napi feladatok ellátására is.

Új telephelyek építése, bérbevétele, illetve új, vagy meglévő telephelyek átalakítása esetén, előzetes tanácsadást nyújtunk, valamint közreműködünk a hatósági engedélyeztetésben.

Javaslatot teszünk a tűzvédelem / munkavédelem előírt szintre történő fejlesztésére, további indokolt növelésére, valamint a tartott ellenőrzések során feltárt és írásban jelzett hiányosságok megszüntetésére.

Elkészítjük a szükséges tűz,- és munkavédelmi dokumentumokat (Tűzvédelmi szabályzat, Tűzriadó terv,Oktatási Napló, Üzemeltetési naplók, Munkavédelmi szabályzat, Kockázatértékelés, Orvosi vizsgálatok rendje, Egyéni védőeszköz juttatás rendje,Kémiai kockázatértékelés, Oktatási tematika)

Megtartjuk az új belépők oktatását, valamit az éves ismétlődő tűz-, és munkavédelmi oktatásokat 

Partnereinknél történt munkabaleseteket teljes körűen kivizsgáljuk, továbbá segítséget nyújtunk a hatóságok felé történő bejelentésben. Rendelkezésre állást biztosítunk a baleseti eseményeknél, az azonnali bejelentési és kivizsgálási kötelezettségekkel kapcsolatban .

Megszervezzük a tűzriadó gyakorlatok rendszeres időközönként történő megtartását, az érintett terület kiürítésével, a kiürítés meghatározott időtartamának ellenőrzésével, jegyzőkönyvezésével.

Hatósági ellenőrzésre felkészítjük megbízóinkat, valamint megbízás esetén képviseljük őket a hatóságok előtt.

Társasházak tűzvédelmi dokumentációinak elkészítése.

EGYSZERI SZOLGÁLTATÁSAINK:

Minden fennt szereplő szolgáltatásunk külön-külön is igénybevehető, egyéni egyeztetés után.